Metković news (Metković : Metkovic-news.com, 2013)
Neovisni multimedijalni portal s novostima i zanimljivostima na području Metkovića i doline Neretve.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.5.2013.)