Bogoslovska smotra : Ephemerides theologicae Zagrabienses (Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta, 2008)
Časopis usmjeren na znanstvene radove s područja teoloških i teologiji srodnih znanosti koje se bave religijskom problematikom općenito.