Differential equations & applications (Zagreb : Element, 2012)
Časopis objavljuje radove iz područja diferencijalnih jednadžbi.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od vol.8(2016): Michal Fečkan ... [et al.]; od vol.11,no.4(2019): Michal Fečkan, Jean-Michel Rakotoson
Keywords: Diferencijalne jednadžbe -- Serijske publikacije; Matematika -- Serijske publikacije