Etnološka tribina (Zagreb : Hrvatsko etnološko društvo : Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta, 2008)
Godišnjak Hrvatskog etnološkog društva pokriva široki korpus etnoloških i kulturno-antropoloških tema.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice.
Od vol.46(2016) glavna urednica: Petra Kelemen.
Publikacija u formatu PDF.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.50,no.43(2020) ; zadnji opis prema vol.52,no.45(2022) dana: 20.2.2023.
Keywords: Etnologija -- Serijske publikacije