L'assedio di Corfù dell'anno 1799. - Alačević, Josip ([Split : Arheološki muzej, 1897)
O opsadi Kfra 1799. god., sadrži pisma Zorzi Quartana venecijanskoj vladi od 1. 5. i 1. 4. 1799., pismo Zorzi Barbatia svom ujaku od 24. 2. 1799., pismo velikog vezira Jusuf-Cige (Zigia) paše upravitelju Krfa i pismo Senata stanovnicima otoka Krfa.
Str. [1]-3: [Predgovor] / G. Alačević.
Podatak o uredniku na kraju teksta; izv. oblik imena urednika: Josip Alačević.
Priredio Josip Alačević
Supplemento al: Bullettino d' arch. e storia dalm., n. 9, a. 1897.