Centar za socijalnu inkluziju Šibenik - Centar za socijalnu inkluziju (Šibenik) (Šibenik : Centar za socijalnu inkluziju Šibenik, 2013)
Web-stranice ustanove koja pomaže osobama s intelektualnim teškoćama da postanu punopravni članovi zajednice.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.inkluzija-sibenik.hr/index.php
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.5.2013. ; zadnji opis prema verziji dana: 14.6.2022.)
Keywords: Centar za socijalnu inkluziju (Šibenik); Osobe s intelektualnim teškoćama -- Socijalna integracija