Hrvatsko društvo kožara i obućara Croatian Society of Leather and Footwear Manufacturer. - Hrvatsko društvo kožara i obućara (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo kožara i obućara, 2012)
Web stranice Udruge čiji je cilj razvijanje stručnog i stvaralačkog poticanja za poboljšanje organizacije rada i tehnoloških procesa u proizvodnji kože, krzna, obuće i kožne galanterije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.5.2013.)
Keywords: Hrvatsko društvo kožara i obućara (Zagreb); Kožarska industrija -- Hrvatska; Industrija obuće -- Hrvatska