Archaeologia Adriatica - Sveučilište (Zadar). Odjel za arheologiju (Zadar : Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju, 2008)
Časopis arheološkog karaktera koji se bavi različitim arheološkim temama i pitanjima Jadrana i jadranskih područja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Vol.1(2007) urednik: Nenad Cambi; vol.2(2008): Miroslav Glavičić; od [vol.12(2018)]: Ante Uglešić.
Publikacija u formatu PDF.
Tekst usporedo na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.14,no.1(2020) ; zadnji opis prema vol.16,no.1(2022) dana: 16.1.2023.
Keywords: Arheologija -- Serijske publikacije