Plovitbeni red : valjan od 1. travnja 1898. do nove odredbe. - Ugarsko-hrvatsko dioničko pomorsko parobrodarsko družtvo (Rijeka) ([Rijeka : s. n., 1898)
Pomorski plovidbeni red iz luke Rijeke usklađen je i prema željezničkom prometu između Rijeke i Zagreba, Budimpešte, Beča, Trsta. Možemo saznati imena 21 parobroda koji su plovili Jadranskim morem.
Na znanje : str. 3.
Na vrhu nasl. str.: Poštansko parobrodarstvo za luke Hrvatske, Dalmacije i Istre.
Na omotu: Ugarsko-hrvatsko dioničko pomorsko parobrodarsko družtvo.