Plovitbeni red : valjan od 1. travnja 1898. do nove odredbe (s. n., 1898)
Pomorski plovidbeni red iz luke Rijeke usklađen je i prema željezničkom prometu između Rijeke i Zagreba, Budimpešte, Beča, Trsta. Možemo saznati imena 21 parobroda koji su plovili Jadranskim morem.