[Uža Hrvatska, Slavonija i Rijeka 1771. - 1918.]. [Ministarstva, povjerenstva, pojedinci 1848. - 1861.] : [Naredbe, naputci, objave, okružnice, proglasi, saborski članci, upute i uredbe]. - Župan, Lavoslav; Župan, Ljudevit; Narodna tiskara dra Ljudevita Gaja (Zagreb); Tipografia regia governativa (Zagreb : Tiskom dra. Ljudevita Gaja ; Tiskom bratje Županah ; Fiume : Tip. reg. gov., 1848)
Službeni spisi (ministarstava, povjerenstva) i tri saborska članka o odnosu kraljevina Hrvatske, Slavonije i Dalmacije prema Kraljevini Ugarskoj (datiraju iz 1861.)
Podatci o impresumima preuzeti s predložaka koji ih imaju
Keywords: Javna uprava -- Hrvatska -- 19. st