[Uža Hrvatska, Slavonija i Rijeka 1771. - 1918.]. [Grad Zagreb 1848. - 1913.] : [Naredbe, obavijesti, objave, odredbe, okružnice, pozivi, predstavke, presude, prijedlozi, proglasi i propisi]. - Albrecht, Dragutin; Župan, Franjo, tiskar; Narodna tiskara dra Ljudevita Gaja (Zagreb); Dionička tiskara (Zagreb) (Zagreb : Narodna tiskara dr. Ljudevita Gaja : Tiskom Dragutina Albrechta : Tiskom Franje Župana : Dionička tiskara, 1848)
Zbirka raznih obavijesti, oglasa, proglasa, poziva itsl. koji se odnose na grad Zagreb u razdoblju 1848. - 1913.
Podatci o impresumima preuzeti s predložaka koji ih imaju
Keywords: Zagreb -- Povijest -- 19. st; Zagreb -- Javna uprava -- 19. st