Osservazioni d'un notajo sull'isola Lesina dell'Adriatico - Vranković, Belizar ([Stari Grad : s. n.], 1891)
Pitanje koji je lokalitet na otoku Hvaru antički Pharus.
Podatak o autoru na kraju teksta; izv. oblik autorova imena: Belizar Vranković.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Faros -- Lociranje