Kroatologija časopis za hrvatsku kulturu (Zagreb : Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, 2010)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove te oglede i prikaze znanstvenih publikacija i konferencija.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1,br.1(2010) urednik: Branka Tafra; od god.3,br.1(2012): Dubravka Zima.
Keywords: Hrvatska kultura -- Serijske publikacije