Scrinia Slavonica godišnjak Podružnice za povijest Slavonije, Srijema i Baranje Hrvatskog instituta za povijest - Hrvatski institut za povijest. Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje (Slavonski Brod) (Slavonski Brod : Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje Hrvatskog instituta za povijest, 2007)
Časopis objavljuje radove posvećene povijesti prostora na koji se odnosi moderna upotreba pojmova Slavonija i Srijem.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Povijest -- Serijske publikacije; Slavonija -- Povijest -- Serijske publikacije; Baranja (Hrvatska) -- Povijest -- Serijske publikacije; Srijem -- Povijest -- Serijske publikacije