Review of Croatian history Revue für kroatische Geschichte = Revue d'histoire croate (Zagreb : Hrvatski institut za povijest = Croatian Institute of History, 2007)
Časopis o hrvatskoj povijesti.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Od vol.1(2005) urednik: Jure Krišto; od vol.8(2012): Mario Jareb.
Tekst na engl., njem. i na franc. jeziku.
Opis prema vol.12,no.1(2016) dana: 15.4.2019. ; opis prema vol.14,no.1(2018).
Keywords: Hrvatska -- Povijest