Krmiva časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme = [review for animal feeding, production and feed technology] (Zagreb : Hrvatsko agronomsko društvo, 2006)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene i stručne članke, priopćenja, pregledne članke, referate izložene na znanstvenim i stručnim skupovima, te prikaze iz znanstvene i stručne domaće i strane literature iz područja hranidbe životinja, proizvodnji i tehnologiji krme.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.34(1992): Franjo Dumanovski; od vol.48(2006): Vlasta Šerman; od vol.53(2011): Zlatko Janječić; od vol.62,no.2(2020): Zvonko Antunović.
Opis prema vol.62,no.2(2020) dana 11.4.2019. ; zadnji opis prema vol.60,no.1(2018).
Keywords: Stočarska industrija -- Serijske publikacije; Stočna hrana -- Serijske publikacije