Acta medica Croatica glasilo Akademije medicinskih znanosti Hrvatske = the journal of the Academy of Medical Sciences of Croatia - Akademija medicinskih znanosti Hrvatske (Zagreb) (Zagreb : Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, 2011)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja biomedicine i zdravstva.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.amzh.hr/acta medica croatica.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.58(2004) urednik: Nastja Kučišec-Tepeš; od vol.71(2017): Petar Kes.
Opis građe prema vol.71(2017) dana: 27.5.2019. ; zadnji opis prema vol.74,br.2(2020).
Summaries.
Keywords: Biomedicina -- Serijske publikacije; Zdravstvo -- Serijske publikacije