Podravina časopis za multidisciplinarna istraživanja = scientific multidisciplinary research journal (Samobor : Meridijani ; Koprivnica : Povijesno društvo, 2012)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz različitih znanstvenih područja vezane za prostor uz rijeku Dravu u Hrvatskoj i ostalim zemljama.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.15,no.=br.30(2016) ; zadnji opis prema vol.16,no.=br.32(2017) dana: 23.9.2019.
Keywords: Podravina -- Serijske publikacije; Interdisciplinarna istraživanja -- Serijske publikacije