Podravina : časopis za multidisciplinarna istraživanja = scientific multidisciplinary research journal (Meridijani ; Povijesno društvo, 2012)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz različitih znanstvenih područja vezane za prostor uz rijeku Dravu u Hrvatskoj i ostalim zemljama.