... Ueber den Fund in einem Bischofssarge, gemacht im Dome zu Spalalo - Rutar, Simon ([S. l. : s. n.)
O sadržaju jednog biskupskog groba u Splitskoj katedrali.
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Simon Rutar.
Keywords: Katedrala sv. Dujma (Split); Grobni nalazi -- Split -- Rano kršćanstvo