Centar za nestalu i zlostavljanu djecu - Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (Osijek) (Osijek : Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, 2008)
Cilj Udruge je zaštita djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja putem interneta, širenja dječje pornografije i pedofilije, ali i drugih oblika zlostavljanja vezanih uz uporabu interneta.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.3.2013.)
Keywords: Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (Osijek); Zlostavljanje djece; Nestale osobe