Veue de Clissa (s. n., 1670)
Na otisku su tri izdvojena prikaza Klisa. Na gornjem lijevom prikazu je veduta grada sa širom okolicom, dok je na gornjem desnom prikazu veduta samog grada. N adonjem prikazu je tlocrt Klisa s otisnutom legendom.