[Uža Hrvatska, Slavonija i Rijeka 1771. - 1918.]. [Uža Hrvatska i Rijeka 1850. - 1900.] : [Razne stranke, pojedinci i izaslanstva II]. - Hartman, Lavoslav; Albrecht, Dragutin; Maravić, Mile, tiskar; Gaj, Ljudevit; Prettner, Ivan Nepomuk; Bokau, Dragutin; Jakić, Antun, gospodarstvenik; Skaza, Franc; Vončina, Ivan; Wittasek, Jos.; Dionička tiskara (Zagreb); Prva hrvatska radnička tiskara (Zagreb); et al. ([Zagreb] : Lav. Hartman etc.; U Karlovcu : Tiskom Ivana Nep. Prettnera ; U Sisku : Tiskom Iv[ana] Vončine ; U Kraljevici : Primorska tiskarna ; U Mariboru : Tiskarna F. Skaze i družbe, 1900)
Tekstovi političkog sadržaja (govori, izborni programi, izborne liste, izborni letci), izjave, proglasi, programi) i polemike objavljivane u dnevnim novinama
Podatci o impresumima preuzeti s pedložaka koji ih imaju
Pojedini predlošci tiskani dvojezično i trojezično
Keywords: Politička povijest -- Hrvatska -- 19. st