Biskup dr. Juraj Dobrila : spomen-knjiga stogodišnjice njegova rođenja - Kalac, Antun ([S. l.] : [s. n.], 1912)
Životopis, rad i značaj biskupa Dobrile.
Str. [III]-XI: Predgovor / Ante Kalac.
Sadrži i stihove.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Tekst na hrv. i na sloven. jeziku.
Keywords: Dobrila, Juraj -- Biografije; Biskupi -- Hrvatska -- Biografije