Metodički obzori časopis za odgojno-obrazovnu teoriju i praksu = Methodological horizons : journal of educational theory and practice (Pula : Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Odjel za odgojne i obrazovne znanosti = Juraj Dobrila University of Pula, Faculty of Educational Sciences, 2007)
Objavljuje radove sa svih znanstvenih područja pod uvjetom da se dotiču odgoja i obrazovanja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Ranije urednik: Mirjana Radetić-Paić.
Tekst na hrv., tal. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.13,no.1=25(2018) ; zadmnji opis prema vol.15,no.2=29(2020) dana: 28.10.2021.
Keywords: Metodika nastave -- Serijske publikacije