Zavičajni muzej Poreštine Museo del territorio parentino. - Zavičajni muzej Poreštine (Poreč) (Poreč : Zavičajni muzej Poreštine, 2013)
Web stranice Muzeja čija je primarna zadaća skupljanje, čuvanje te istraživanje civilizacijskih i kulturnih dobara Poreča i Poreštine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.2.2013.)
Keywords: Zavičajni muzej Poreštine (Poreč)