Nekoja izkustva o amerikanskoj lozi - Ožanić, Stanko ([S. l. : s. n.], 1907)
S osobitim obzirom na Dalmaciju.
Sadržaj: Izkustva stečena kod nas za obnovu vinograda. Žutica loze (Chlorosis — Cotis).
Om. nasl.
Keywords: Vinogradarstvo -- Dalmacija -- Povijest