Staro-dalmatinsko pěnezoslovje - Ljubić, Šime, povjesničar ([S. l.] : [s. n.], 1852)
O starim dalmatinskim novcima.
Puno ime autora: Šime Ljubić.
P. o.: Arkiv ; knj. II., razděl I.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Novac -- Dalmacija -- Povijest