Una raccolta di monete cattarine nel Museo di Spalato - Stockert, Karl ([S. l. : s. n., 1910)
O zbirci kovanica u Muzeju grada Splita.
Nasl. nad tekstom.
Puno i izv. oblik imena autora: Karl Stockert.
Supplemento Il. al »Bullettino di archeologia e storia dalmata«, 1910.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Muzej grada Splita -- Numizmatičke zbirke; Antička numizmatika -- Dalmacija; Kovani novac -- Dalmacija