Piani d'insegnamento per le scuole popolari generali e civiche della Dalmazia : : approvati dall'eccelso I. r. ministero del culto e della pubblica istruzione con dispaccio dei 19 luglio 1879 N. 10932. (s. n., 1879)
Sadrži naukovnu osnovu u jedno-, dvo-, tro-, četvero-. petero-, šestero- i sedmerorazrednoj pučkoj učioni i u građanskoj sedmorazrednoj učioni, zatim naukovnu osnovu za talijanski, srpsko-hrvatski i njemački jezik te tablice s tjednim satnicama za pojedine vrste učiona.