Dalmatinsko pučko učiteljstvo za svoja prava : pabirci po dalmatinskim novinama. ([S. l. : s. n.], 1912)
Sakupljeni članci iz raznih dalmatinskih novina koji se tiču učiteljstva.
Om. nasl.
Keywords: Učitelji -- Dalmacija -- Društveni uvjeti