L'antichissimo aquedotto di Zara : memoria - Alačević, Josip (Split : [s. n.], 1898)
O rimskom vodovodu, istraživanjima god. 1891., 1892. i 1895., o vjerojatnim izvorima vode Bibi i Crnom, o potrebi daljnjeg istraživanja radi suvremene opskrbe Zadra vodom.
Om. nasl.
Izv. oblik autorova imena: Josip Alačević.
P. o. : Bullettino di archeologia e storia dalmata ; anno 1898, n. 1, suppl.
Keywords: Akvedukti -- Zadar -- Antika; Vodovod -- Zagreb -- Povijest