Istro, čuj naš glas! (U Krku : Pučki prijatelj, 1908)
Odgovor na članak Milana Marjanovića "Klerikalizam u Istri" tiskan u "Pokretu".
Om. nasl.
P. o.: Pučki prijatelj ; god. 8/1907, br. 28-36.
Keywords: Crkveni socijalni nauk -- Istra; Istra -- Politička povijest