Per gli sponsali Abelich-Gosetti - Ferrari Cupilli, Giuseppe ([s. n.], 1872)
Sadrži pisma Antoniju Bazzariniju, Vincenzu Lancettiju, Spiridionu Carrari, Emmanuelu Cicogni, Matiji Kaporu, Giuseppeu Valentinelliju i Girolamu Dandolu. Pisma sadrže podatke o znamenitim ličnostima i prošlosti Dalmacije.