Cenni sulla pesca e sull'allevamento della spugna da bagno e del corallo rosso nel Golfo Adriatico - La Motte, Franz; Breisach, F. ([Zadar : s. n.], 1874)
Bilješke o lovu na spužve i crvene koralje u Jadranskom moru te o njihovu uzgoju.
Str. [1-3]: [Poziv na osnivačku skupštinu Društva za lov na spužve i crvene koralje u Zadru].
Izv. oblik autorova imena: Franz La Motte.
Bilješke uz tekst.
Keywords: Morske spužve -- Učinak lova -- Jadransko more; Morske spužve -- Uzgoj -- Jadransko more; Koralji -- Učinak lova -- Jadransko more; Koralji -- Uzgoj -- Jadransko more