Cenni sulla pesca e sull'allevamento della spugna da bagno e del corallo rosso nel Golfo Adriatico - La Motte, Franz (s. n., 1874)
Bilješke o lovu na spužve i crvene koralje u Jadranskom moru te o njihovu uzgoju.