Kada pomorski kapetani mogu glasovati sa punomoćju pri općinskim izborima u Dalmaciji - Bjelovučić, Nikola Zvonimir (s. n., 1906)
O načinu glasovanja pomorskih kapetana koji su na dužnosti i nisu prisutni u mjestu stanovanja.