Ljetopis socijalnog rada Annual of social work - Pravni fakultet (Zagreb). Studijski centar socijalnog rada (Zagreb : Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Studijski centar socijalnog rada, 2006)
Časopis problematizira suvremene spoznaje o teoriji i metodologiji te o obrazovanju u području socijalnog rada.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Socijalni rad -- Serijske publikacije