Kriminologija & socijalna integracija časopis za kriminologiju, penologiju i poremećaje u ponašanju = Criminology and social integration : journal for criminology, penology and behavioural disorders (Zagreb : Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Odsjek za poremećaje u ponašanju Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Odsjek za kriminologiju, 2009)
Časopis namijenjen objavljivanju radova iz područja kriminologije, penologije i problema u ponašanju.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1(1993) urednik: Ljiljana Mikšaj-Todorović; od vol.12(2004): Aleksandar Buđanovac; od vol.17(2009): Nivex Koller-Trbović.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.24,no.2(2016) dana 1.4.2019. ; zadnji opis prema vol.26,no.2(2018).
Keywords: Kriminologija -- Serijske publikacije; Penologija -- Serijske publikacije