Socijalna demokracija i općinski izbori. (Zagreb : Glavni odbor Socij. demokratske stranke za Hrvatsku i Slavoniju, 1920)
U povodu općinskih izbora u Hrvatskoj i Slavoniji.
Keywords: Lokalni izbori -- Hrvatska -- 1920.; Lokalni izbori -- Slavonija -- 1920.; Socijaldemokracija -- Hrvatska