Una lagrima sulla tomba del sacerdote Vincenzo Aras - Fosco, Antun Josip ([s. n.], 1871)
Govor na grobu Vinka Arasa, šibenskog svećenika i katehete na Šibenskoj realnoj gimnaziji, umrlog u 27-oj godini žviota.