Regolamento interno della Camera e del Collegio notariale del circondario di Zara. - Camera notariale (Zadar); Collegio notariale (Zadar) ([Zadar : s. n.], 1894)
Unutarnji red Bilježničke komore i Bilježničkog kolegija Zadarskog okruga.
Keywords: Camera notariale (Zadar) -- Pravila; Javni bilježnici -- Zadar -- Povijest