Discorso sulla Associazione dalmatica : pronunziato dal dr Antonio Bajamonti nella seduta dietale del 2 agosto 1889. - Bajamonti, Antonio ([Zadar : s. n.], 1889)
O društvu Associazione Dalmatica i o njegovu financijskom poslovanju kao odgovor na tvrdnje G. Bulata u vezi s tim pitanjem.
Om.nasl.
Preštampano: Dalmata ; n. 72, suppl.
Keywords: Associazione dalmatica (Split); Arhitektura -- Split -- Konzervacija i restauracija; Kulturna baština -- Split