Della vita e degli scritti di Giovanni Cattalinich - Carrara, Frano ([s. n.], 1849)
O životu i djelu Ivana Katalinića, koji je bio pravnik, sudjelovao u ratovima, posebno napoleonskim, pisao povijesna djela. Naročit osvrt na Storia della Dalmazia.