Zapisnik vodjen u Glavnoj skupštini »Vinarske udružbe za Dalmaciju« dneva 12. travnja 1900. u općinskoj vijećnici u Splitu. - Vinarska udružba za Dalmaciju (Split) ([Split : Vinarska udružba za Dalmaciju], 1900)
Izvješće o društvenoj djelatnosti udruge za prethodnu godinu (1899) i planovi za 1900. Udruga se pobunila protiv vinske klauzule, došla je na ideju da osnuje Ured za posredovanje kako bi se olakšala trgovina vinima ...
Om. nasl.
Keywords: Vinarska udružba za Dalmaciju (Split); Vinarstvo -- Dalmacija -- Povijest; Vinogradarstvo -- Dalmacija -- Povijest