Opis i obrana od zareznika štetnih vinogradu : (sa 48 bojadisanih slika) - Bulić, Stijepo (U Dubrovniku : nakladom piščevom, 1891)
O zaštiti vinove loze od nametnika i bolesti.
Puno ime autora: Stijepo Bulić.
Na omotu: Sa 48 bojadisanih slika.
Str. [1-2]: Predgovor / Stjepan Bulić.
Keywords: Vinova loza -- Bolesti -- Zaštita; Vinova loza -- Bolesti i štetnici -- Zaštita