Grab - Sandmann, Franz Joseph; Högelmüller, Johann; Rauh, Johann; Neumann, L. T. (Beč : L.T. Neumann, 1847)
U prvom planu prikaza su trojica muškaraca u narodnim nošnjama i osedlani konj, dok su u pozadini prikazane kuće ispred kojih se nalazi mnoštvo ljudi.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Lithog. v. Sandmann; l.d. ispod prikaza otisnuto: Gez. v. J.Högelmüller; sredina ispod prikaza otisnuto: Gedr. b. J.Rauh //11. // GRAB // Wien, bei L.T. Neumann; sredina iznad prikaza otisnuto: DALMATIEN; l.d. ispod prikaza suhi žig: KUNSTHANDLUNG L.T. NEUMANN IN WIEN.
Grafika objavljena u: Högelmüller, Johann, Erinnerung an Dalmatien, L.T. Neumann, Beč, 1847.
Literatura: Thieme/Becker, sv. 29/30, str.395.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Grab -- Grafike -- 19. st; Litografija