Sa Jadrana do Gave : crtice i utisci s II. hrv. hodočašća u Lurd - Tomasović, Jakov (Na Rijeci : Oo. Kapucini, 1909)
Putopis od Rijeke do Lurda.
Str. [3]: Mjesto predgovora / J. [Jakov] T. [Tomasović].
Keywords: Kršćanska hodočašća -- Lourdes; Hrvati -- Lourdes