Festeggiamo il nostro patrono san Doimo, discepolo di s. Pietro primo vescovo di Salona le cui sa cre e venerate ossa riposano a Spalato - Dević, Ivan, pisac ([S. l.] : [s. n.], 1900)
Protiv mišljenja F. Bulića (Bulletino di archeologia e storia dalmata, 1898, br. 7—9) i H. Delehayea (Analecta bollandiana, 1898, F. 4) da se posmrtni ostaci sv. Dujma ne nalaze u splitskoj katedrali.
Izv. oblik imena autora: Ivan Dević.
Keywords: Domnius, -- sanctus -- Biografije; Kršćanski sveci -- Biografije